Mayo Koematrassen 

Ontdek het comfortabele Mayo koematras met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vervaardigd uit één stuk, zonder losse vulling, toplagen of hoezen. Gemaakt van duurzaam Ethyleen Vinyl Acetaat (E.V.A) materiaal, dat slijtvast, weerbestendig, zacht en flexibel is. Geniet van gelijkmatige veerkracht, zelfs na jaren gebruik.

Comfortabele-mayo-koematras-voor-gezonde-koeienMayo-koematras-voor-optimale-koegezondheid
Duurzame-mayo-koematras-gemaakt-van-Ethyleen-Vinyl-AcetaatMayo-koematras-met-goede-grip-voor-de-koe

Voordelen van een Mayo Koematras:

  • Het neemt geen vocht op, waardoor het hygiënisch blijft.
  • Ons product is DLG-gecertificeerd en komt in aanmerking voor MIA VAMIL.
  • Verkrijgbaar als los of doorlopend systeem.
  • Eenvoudig en snel te monteren.
  • Biedt uitstekende grip voor koeien.
  • Gemiddelde indrukbaarheid van 22 mm, getest door DLG.
  • Matrasdikte van 40-50 mm.

          

Standaard afmetingen van een Mayo koematras zijn: 183 x 100 cm, 183 x 105 cm, 183 x 110 cm, 183 x 115 cm en 183 x 120 cm.

Montage van Mayo Koematrassen: Voor een optimale montage van Mayo koematrassen, is het belangrijk om een tussenruimte van 5 cm tussen de matrassen en 5-6 cm van de achterrand aan te houden. Bijvoorbeeld, voor een box met een hart-op-hart afstand van 115 cm, is een matras van 110 cm de juiste keuze.

Bij zwevende boxen kunnen de Mayo matrassen zowel los als met een afdekstrip worden geplaatst. Voor de oude R-box is het Mayo matras de perfecte keuze, omdat het eenvoudig tussen de poten kan worden gelegd en bevestigd. In dit geval geldt meestal dat voor een box met een hart-op-hart afstand van 110 cm, een matras van 100 cm nodig is.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze mayo koemtrassen en onze jongvee matrassen voor de agrarische sector. Voor meer informatie kunt u ook ons contactformulier invullen. 

Whatsapp en telefoon: 06-27116427 
Mail: info@kunststofklikpanelen.nl 

Kunststof klikpanelen is onderdeel van Agroz koecomfort: www.agroz.nl te Pesse (Drenthe)

Comfortabele-mayo-koematras-voor-gezonde-koeie

Mayo Koematrassen: Comfort en Kwaliteit voor uw Koeien 

Mayo koematrassen zijn sinds 1988 veruit de meest verkochte matrassen wereldwijd. Ze zijn niet alleen goedgekeurd voor de...