Mayo Koematrassen: Comfort en Kwaliteit voor uw Koeien

Mayo koematrassen zijn sinds 1988 veruit de meest verkochte matrassen wereldwijd. Ze zijn niet alleen goedgekeurd voor de maatlat, maar ze zijn ook nummer één in comfort, grip en hygiëne. Mayo koematrassen zijn gemaakt van Ethyleen Vinyl Acetaat (E.V.A), een duurzamer materiaal dan rubber dat slijtvast, weerbestendig, zacht en flexibel is. De matrassen zijn uit één stuk vervaardigd, wat betekent dat er geen losse vulling, toplagen of hoezen meer nodig zijn.

Voordelen van Mayo Koematrassen:

  • Verbeterd ligcomfort: Mayo Koematrassen bieden een zachte en veerkrachtige ondergrond voor koeien om op te rusten en te herstellen.
  • Vermindering van drukpunten: Door de druk op gewrichten, zoals knieën en hakken, te verminderen, kunnen koematrassen helpen bij het voorkomen van verwondingen en het verlichten van pijnlijke plekken.
  • Verbeterde hygiëne: Mayo Koematrassen zijn eenvoudig schoon te maken en te desinfecteren, wat bijdraagt aan de algemene hygiëne van de stalomgeving.
  • Verhoogde melkgift: Een beter ligcomfort kan de melkproductie van koeien verhogen, omdat ze minder stress ervaren en zich meer kunnen ontspannen.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze mayo koemtrassen en onze jongvee matrassen voor de agrarische sector. Voor meer informatie kunt u ook ons contactformulier invullen. 

Whatsapp en telefoon: 06-27116427 
Mail: info@kunststofklikpanelen.nl 

Kunststof klikpanelen is onderdeel van Agroz koecomfort: www.agroz.nl te Pesse (Drenthe)